Amb molta Alegria per Compartir vull explicar-te que obrim un Cicle de 6 sessions de Respiració Ovàrica a «Missatges».

La Respiració Ovàrica és una tècnica a través de la qual s’activa la Força Vital que resideix en els Ovaris, l’Úter i els Pits de tota dona.

Aquí resideix la energia de les llavors que tota dona posseeix, independentment de si estàs en edat de procrear o no i inclús més enllà de si no tens algun d’aquests òrgans físicament.

Aquest potencial resideix a dins teu i et donarà la força necessària per emprendre la teva vida amb la Dignitat i la Sabiduria que t’és pròpia.

IMG_1192007880261

L’atardor simboltza l’inici del descens cap a les arrels. Poc a poc ens anem arreplegant cap a dins per tal de nodrir-nos d’una Aliment més Profund propi de l’interior.

En aquestes 6 sessions iniciaràs un viatge en espiral cap al centre de tu mateixa, tan propi d’aquest moment de l’any.

La Respiració Ovàrica és un procés que et porta a connectar amb parts teves molt profundes. En cada respiració trobaràs més confiança en tu mateixa per accedir a aquestes parts soterrades a dins teu que esperen ser rescatades i  posades al servei de la teva vida.

IMG_8119786329511
Farem respiracions ovàriques de diferents tipus en funció de les necessitats del grup i de la fase de la Lluna en la que estiguem. Desprès compartirem les nostres experiències en Cercle per tal d’enriquir-nos les unes de les altres.

Treballem en Cercle creant un espai de Confiança i Apertura entre nosaltres que ens aporti la seguretat necessària per seguir caminant cap a dins nostre de la ma de les dones que conformen el Cercle.

Un Cercle de Dones sempre és una oportunitat per veure’t a tu mateixa reflectida en les altres dones. L’energia del Cercle és molt poderosa i, a partir d’ara, t’acompanyarà per sempre al llarg de la teva Vida.

todas unidas

El proper 26 de setembre a les 20:30h es farà una Degustació Gratuita de Respiració Ovàrica a «Missatges». Respirarem juntes i arran de l’experiència viscuda podràs veure si aquest Cicle de Respiració Ovàrica és per tu. Vine a provar-ho sense cap mena de compromís!.

Si vols saber més sobre la Respiració Ovàrica llegeix aquest link.

A la mateixa pàgina podràs veure qui sóc i sobretot les meves percepcions sobre lo femení plasmades al blog, que no deixa de ser una extensió de mí mateixa.

A mí la Respiració Ovàrica m’ha ajudat moltíssim a connectar amb el meu Poder Interior com a Dona. És per això que vull compartir-lo amb tu!.

Ho farem al Centre de “Missatges”. Pots veure aquí la seva web:
http://missatges.org/index.htm 

I si tens qualsevol mena de dubte i/o comentari post escriure’m amb total Confiança a: myriam@escuelademujeres.es

T’espero per respirar juntes!
Amb Carinyu,

Myriam